Over ons

Over Tiecken VHP Manager

Tiecken VHP Manager is een 100% onafhankelijke intermediair. Wij adviseren en bemiddelen in verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Wij ontvangen hiervoor geen provisies van banken of andere aanbieders van financiële producten. Wij werken uitsluitend met een directe beloning door de verzekeringsnemer. Dat betekend dat u ons voor de diensten betaalt die wij voor u verrichten. De provisies worden teruggeboekt in de premies. Uw premies en maandlasten zullen hierdoor lager worden. Om dit te kunnen waarborgen dienen wij alle verzekeraars en geldverstrekkers aan u aan te kunnen bieden. Hiervoor zijn wij aangesloten bij twee gespecialiseerde service providers.

Op gebied van verzekeringen zijn wij aangesloten bij Van kampen groep ( VKG). Zij verzorgen de polisopmaak en de schadeafwikkeling namens bijna alle verzekeraars in Nederland. Op gebied van hypotheken zijn wij aangesloten bij hypotheek company. Zij hebben samenwerkingsverbanden met de meeste geldverstrekkers in Nederland.

Onze missie

Tiecken VHP Manager heeft als missie het persoonlijk en onafhankelijk adviseren en bemiddelen van zowel particulieren als zakelijke relaties, over verzekeringen, hypotheken en pensioenen, volledig op uw wensen afgestemd, tegen zo laag mogelijke kosten.

Het team